Terbukak =,=

SnowQueen | 2:49:00 PM | Wednesday, March 2, 2011 |
Assalamualaikum w.b.t





Tadi tengan ziarah blog Lyna yang baru tapi dah start bersawang ni.. tiba-tiba terbukak post-post Lyna untuk bulan Januari dulu... Ya, Allah, hampir semua Lyna post pasal $nowKing Lyna!! Sedih sangat baca... Rasa sweet je kami masa tu. Tapi.. sekarang mungkin tak lagi... Hmm... Redha!!




Lyna pun tak tahu nak jawab apa bila orang tanya pasal hubungan ni. Lyna rasa dah ada noktah dah. Tipu lah tak sedih. Nak2 lagi sepatutnya sabtu ni anniversary kami untuk kali ketiga!! Tapi entahlah.. kalau kawan-kawan yang mengenali Lyna perasanlah, sem ni lah sem paling Lyna tak emotional sedangkan sebenarnya tahun inilah hati Lyna banyak disakiti!!! Mungkin sudah terlalu letih dan teramat tidak larat lagi melayan perasaan sendiri. Lyna sekarang selalu senyum.. Ada hajat nak jadi budak nakal lagi taw!! Bukan nakal yang berpeleseran, merayap tu lah.. Tapi, nakal dengan kawan-kawan, bergurau-gurau, jadi periang.. Huhuhuu... Lyna tak nak bebankah orang lain dah. Lyna malas. malas. malas!!! Just follow the flow. Kalau ini takdirNya, Lyna ok je hidup macam ni... *kot... Tak tahulah.. Perlukan masa. Satu benda yang Lyna terkilan, kalau nak putus pun kenapa mesti sekarang, setelah dah cipta banyak kenangan, satu Malaysia saksikan hubungan kami. Lyna malu, malu sangat dengan semua orang. Tak tahu nak jawab apa. Family pun dah kenal. Itu yang buat Lyna tertekan sangat. Tapi, kalau Lyna usaha sejuta kali pun, bila dia bukan untuk Lyna, Lyna tetap tak de kuasa mengubahnya =,(( Jadi, jangan tanya Lyna macam-macam lagi. Lyna tak tahu nak jawab apa. Lyna letih.. Tolonglah.....





Sekarang Lyna nak senyum je... Senyum lah sampai ke telinga pun. Tak kesahlah ada masalah berguni-guni pun. Sekurang-kurangnya senyum itu boleh tutupkan kesakitan di dalam hati ni.. Dan Special thanx untuk seorang kawan ini.. Lyna puas fikir apalah specialnya dia ni. Sama je macam kawan-kawan lain. Tapi kenapalah Lyna suka sangat kawan dengan dia, sampai tertunggu-tunggu dia buzz Lyna ke msg ke kan... Rupa-rupanya baru Lyna sedar... Dia berjaya hadiahkan Lyna satu senyuman yang hampir hilang. Sebab itu Lyna suka kawan dengan dia!! Akan tetapi, Lyna tak suka mulut orang yang mula nak bercerita di belakang itu. Kawan tetap kawan... tak lebih, tak kurang. Tolong faham yang satu ini! He =)))))







Mari kita senyummmm =D





Kata Saya :: Senyum itu penawar ketika duka =)))))))

6 Budak Pemurah Datang Komen:

wAnIEy HuNNy said...

akak...b strong k?? Allah nak hadiahkan akak pelangi..~

SnowQueen said...

tq adek comey!!

insyaAllah...

=))))

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

kate ri 2 da baek ngn ikh.....?
ala. bia betol lina neh..

hmm..try la lagik.
syg kot.

hmm...

susah liena nk berkawan baik ngn lelaki ni. pasti ade salah seorang yang akan tergelincir. nnt xpasal2 jd macam k.et ngn sham. 2 2 tergelincir. last2 kami end up as a fren.

BFF antara lelaki dan perempuan?
wujud mmg wujud. tp...mesti ade perasaan lain gak dalam hati kan?

jgn tipu saye lah. saye lebih dulu rase bnda 2 taw. hee~

btw. u hutang ngn i satu cerita!
bila nak tunaikan ek? ;p

SnowQueen said...

alah...
xkn tergelincir lah
k.et die xkn mnt kte nye
die tuh sape kte ni sape
bagai langit dgn bumi kan
k.et pun mesti taw tuh
huhuhuhuuuu

pasal snowking tuh
kte xtaw nk ckp ape
mcm dah xleh nk baiki da
xpe lah,single pun ok
kte nk epy2
ngah blaja nk jd epy
bg sokongan taw!!
hehehehee

=D

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

uiks. jgn ckp cm2.
tak kire die sape kite sape.
die ustaz kite bkn ustazah pon boleh je,
ramai je mcm 2.
ustaz pon bkn sume wife dorg pakai jubah. tudung labuh. jgn sesekali menidakkan perkara yg boleh berlaku. tak mustahil sume 2.

SnowQueen said...

direct giler k.et...haha..
xlah k.et..
xlyk langsung
kesian kt die nnt
plus, die mmg xsukde kte pown
kte pn just suke sbg kwn :)


lame x borak2 dari hati ke hati ngan k.et kan..
xde ruang..huhuhuu

♥ Jalan Cinta ♥