050311::Kehidupan tidak sama seperti 3 tahun lalu::

SnowQueen | 10:40:00 PM | Saturday, March 5, 2011 |

Assalamualaikum w.b.t




Gembirakah aku dalam kepura-puraan ini????
Sedikitpun tak pernah lupa tarikh hari ini
Tak kan.....
Tapi apakan daya
Terkenang pun tak boleh buat apa-apa
Semoga dia sentiasa bahagia.sihat.gembira.....
Doakan yang terbaik untuk dia
Ermmm~



---------------------------------------------------------



Oh ya, Lyna sekarang dekat Terengganu. Buat PBS (Pengalaman Berasaskan Sekolah) dekat Sekolah Seberang Takir. First time ni nak pergi sekolah hari Ahad.. Hehe... Yela, Lyna mana pernah sekolah area2 Terengganu, Kelantan dan kedah ni. Lyna sampai sini semalam lagi duduk rumah kawan area Batu Enam, Kuala Terengganu selama seminggu. Kami berlima buat PBS kali ni. Siap buat tentatif program lagi. Nak mampatkan betul masa selama seminggu ni. Seronok2. Lyna awal-awal lagi dah habis duit membeli. Haish... Kena banyak bersabar ni. Baru sehari kat sini dah mula memborong. Hik! Tempat pertama kami serbu lain tak lain pantailah kan... Jom tengok gambar-gambar santai kami =))))





















Ha... ni benda pertama Lyna shopping!! Melayang duitku... hukhuk. Tapi ok gak... Boleh Lyna pakai tudung ni esok kat sekolah alang-alang bawak baju kelabu kan... Hik! =D









Ni lah kawan-kawan yang buat PBS sama dengan Lyna.. Enjoy with them!!










Angin kencang rasa macam nak terbang!! =P










Photo shoot guna DSLR!! Hahahaa XD









Wat2 msg jerp.... Hik!








Aku bukan cinderella yang punya ceritera indah.....
~ 050308 ~






Tu jela kot entry kali ni.. Pemalas bukan??? Hahahaa... Cerita pun macam xde isi je... Letih dan malas lah.. Seminggu ni bersawang lagi lah blog ni nampaknya. Nak pergi sekolah kan.. Mesti bz.. Nak jenjalan lagi.. Walawehhhh~~ Na na na na na Terengganung kite... =))))))







Kata Saya :: Satu Tarikh mempunyai sejuta kenangan~



11 Budak Pemurah Datang Komen:

wAnIEy HuNNy said...

hai akak cumill~
hmm... strong taw~~

zubir othman said...

Selamat BerPBS yer....kutip seberapa banyak ilmu yang boleh...nnt nk prktikum plak..

jom jadi bloglist C.Z klik http://zubir5588.blogspot.com/2011/03/jom-jadi-bloglist-chegu-zubir.html

Moon said...

sngat lawa itu tudung! ^_^
ruginye x balik mggu ni..hukhuk :(

mien eaststar said...

urmmmm....rindu nye kt yg kai baju purple tuh...uhuckkkk... :(

misznanarizal said...

hahahaha...kelako nyer muka kak diya edhayaa!hua hua hua hua! (gelak sambil guling2)

nisahairuddin said...

yihiiii..
tempat lepak zaman dulu2..
terengganu da besh...

anotherstep said...

teacher 2 b.....gud luck <=

pika pikah said...

im blogwalking. senang2 visit la my blog. banyak sembang2 psl macam2. mostly psl mutiara hati utk prmpuan, n how I whine about my job as an English teacher lol. ;) and I have pre-loved items sale coming soon so do check it out! bnyk baju nk jual habes.

here is the link: http://pikapikah.blogspot.com/

SnowQueen said...

wah..ramai nye budak pemurah kali ni..sonok2 =))))


waney:: hukhuk..thanx adeq chantek!! =D

zubir:: hik! tq2 :)

moon:: tu ah..rase ade yg kurang jep kt umah ni..lau x ley jenjalan same2 kan.huhu

mien:: sabo sabo..xlame mane pown..blaja rndu2 yerp...haha


aina:: yg mane se aina??die okmo klako!!td kan jumpe byk tortoise korng..taw da mane pkwe2 korunk beli..hahahaha


nisa::best2..x puas jenjalang agi ney! =P


anotherstep:: thanx yer..doakan yg terbek =))


pika:: orait..ti kte jalan2 blog awk! =D

Diya Edhayaa said...

comeynye dak kai bju merah uh,,,,.. kem slm ie neh... hahahaha

SnowQueen said...

diya:: erghhhh ok~~kem penampo pown bole!!hahahaa XD

♥ Jalan Cinta ♥