First time sekolah hari ahad =D

SnowQueen | 10:51:00 PM | Sunday, March 6, 2011 |
-

Assalamualaikum w..b.t




Semalam baru Lyna cakap nak biarkan blog ni bersawang kan.. Tapi, bila ambil gambar banyak sangat macam tak sanggup je nak peram lama2... Hahahaa... Jadi Lyna pun merajinkanlah diri yang malas untuk update... Kalau readers nak tahu, ni pertama kali Lyna pergi sekolah hari Ahad!!! Yela, Lyna dari darjah satu hingga tingkatan 5 belajar dekat Pahang je. IPG pun dapat Pahang jugak. Tak merasalah Lyna nak sekolah hari Ahad ni kan. Kali ni PBS (pengalaman berasaskan sekolah) buat dekat Terengganu. Barulah rasa suasana pergi sekolah hari Ahad!! Apa lagi, mengantuklah!! Baru perhimpunan dah menguap!! Hahahaha.... Yang peliknya bila pergi derat (jalan2) bulat pulak mata!! Segar bugar je mata... Mana tak nya, rambang mata tengok barang2.. Semua nak beli rasa!! Baru berapa hari duit dah habis banyak. Beli ole2 untuk kesayangan2 lah katakan... He... =)))))




Bagi Lyna sekolah ni ok lah, best jugak... Tapi... kus semangat... bsinggggggg~~~~ PBS Lyna yang lepas2 xde lah budak bising tahap mega hyper kuat macam ni. Kelas pertama bising macam kelas terakhir. Sabar jela... Dah lah tadi kene relief subjek BI. Amek kau cikgu BM ajar BI!! Buat-buat pandai jela kan... Hahahaa!! Ada budak tu agak kurang ajar lah kan... Siap uji kami lagi... "Teacher2, is tu apa??" Aiyak! Nampak sangatlah nak uji kan.. Dah darjah lima, kelas pertama pulak tu.. tak kan x tau is tu apa!! Sekeh kang baru tau! Hahahaha XD. Budak2 Terengganu dapat laptop tahu! Tapi pendapat peribadi Lyna lah... tak membantu sangatlah.. Budak2 time kelas pun boleh ada yang nakal main game!! Erm... luar kelas boleh fikir sendirilah kan apa lagi diorang boleh buat.. Huhuhuu... Diberi kesenangan pun macam-macam hal jugak ye boleh jadi... Haishhhh~~




Apa pun derat kali ni memang best lah!! Sakit kaki macam baru lari 10 pusingan padang!! Tengah fikir... macam mana nak balik naik bas dengan barang banyak ni.. Aiyakkk!! @_@



Jom-jom pergi sekolah hari Ahad bersama-sama..Hik!!!




















Murid-murid bersedia untuk perhimpunan!!









Dekat dengan dewan terbuka sekolah....









Kenapalah kamu semua ni rendah sangat??? Hahhaaahaa XD









Nampak... Mereka main game!! Dah cakap dah kan... Huhuuu~








Sekolah ni memang cantik!! Berseni sana sini.. Esok kami kena tolong buat mural pulak... Makin bertambah berseni lah dengan sentuhan kreativiti kami!! =P








Rakan-rakan PBS kali ni... Empat orang rakan baru dari IPGM Kampus Perlis... Ramah tamah!! I likeeee ^^








@ Pasar Payang... snap2 walaupun panas terik!!!! Tak pe duna DSLR kan... panas terik pun jadi je gamba =D










Cikgu Lyna lah.... Haha!









Atas bot... berangin2.. Tudung pun habis keripuk2... Hahaaa!








Atas bot lagi.. Tengah tahan silau!! Muka Dayah (kaler ijau) cuak!!!! Hahhahaa XD





Banyak lagi gamba sebenarnya... Tapi, tak larat dah. Nak tidur. Esok nak lukis mural pulak.. dan... jumpa cikgu praktikum kacak!! Ahaksss~ Nampaknya persaingan sengit memandangkan yang buat PBS seramai 9 orang kali ini!! Jeng jeng jeng.... =P








Kata Saya :: Belajar menjadi pengajar terbaik =))))

12 Budak Pemurah Datang Komen:

mosoro said...

"Kenapalah kamu semua ni rendah sangat??? Hahhaaahaa XD"

ssuai ke pertnyaan nie utk bdak skola rndah?? hahaha =p

SnowQueen said...

untuk cikgu2 tu skali lah....hahahahaa XD

lyiana said...

kak liena sgt cantik^^

Diya Edhayaa said...

biase ah tu aku pnakut tmpat ade air ni..
lau BIG kat sini, maut dah aku kot.. huk3

SnowQueen said...

yana:: men angin cam fyza gak la ni eyh... =P

SnowQueen said...

diya::haha...tu ah xley blah tgk muke ko...sok derat lg keyh...dap ermmmm~

WaNnY said...

keh2..bagus2..berkenal2an ngan dunia aku plak..hahahhaha

SnowQueen said...

haha..ssyok weyhhh!mcm2 ade kt ganu..ptt ko jarang balek..dap sgt yer dok sini!! hahaha

mien eaststar said...

aiyakkk...tgk muke cieda tu da tau yg dye sedang penat a.k.a letih...hehe...cian kt my lovely-lovely penat jejalan...jage diri tau dear... :)

SnowQueen said...

ha3...
tu lah ur dear sgt bek lyn kerenah kami
=)))))

Atikah Azmidi said...

sk kompleks seberang takir ke ni..?

SnowQueen said...

atikah:: yup....10 mrkah utk anda!! =D

♥ Jalan Cinta ♥