Alahai ... dah lapuk, ok !

SnowQueen | 10:09:00 PM | Monday, May 23, 2011 |
Assalamualaikum w.b.t




Tak de makna ramai peminat kalau semua macam apa ... Biar sikit asalkan yang sikit tuh la mempunyai sikap yang boleh dikagumi. Ataupun tak de langsung lagi bagus .... Tak payah nak serabut-serabut, kan .... :)))




Ey, cara tu dah lapok lah... Agak-agak lah nak menipu pun... Ayat nak power jer kan .. Awak lah seorang yang saya betul2 nak kenal. Saya suka betul tengok awak dan rasa kita sangat sesuai ... Euuwww~~ Tak geli lah pulak kan nak baca ... Tengok2 kat recent post belambak lagi hantar kat perempuan lain ... Alahai ye pun nak menipu tak reti2 nak delete dulu ker ! Sadis betul orang macam ni dan lagi sadis kalau ada perempuan yang mudah cair dengan kata-kata murahan macam neh ! Hahahaaa :PP




Ada tu baru chat first time neh ... boleh pulak dah cakap suka, terjatuh hati lah *kononnya ..... Hello, hati budi tak tahu atas dasar apa yang nak disukakan?? Alahai, jangan menilai seseorang dari luaran lah. Yang indah itu belum tentu lagi sempurna !!! ....




* okay, situasi di atas tak de kena mengena dengan diri ini (serius). Sekadar meluahkan fenomena sekarang yang semakin berleluasa ... Agak-agak taktik ni dah lapok lah buayafren kat luar oii!!! :))





Kata orang, semakin kita suka semakin kita simpan rasa itu maka semakin bahagia yang kita rasa... Kadang2 tak perlu diluahkan rasa itu kerana apa yang diluah itu belum tentu lagi berkekalan...... Yang penting jangan mudah percaya seseorang yang kita tak kenal. Sedangkan yang kenal pun tak semestinya betul-betul baik ini kan pula orang yang kita tak tahu apa-apa . Dan kata orang lagi ... semut mati disebabkan gula ... manusia mati dalam manisnya kata !!!!!











Kata Saya :: Biasa-biasa sudah .... :))

Can't you see that my pain so real =,='

SnowQueen | 10:21:00 PM | Saturday, May 21, 2011 |
Assalamualaikum w.b.t



Buat nota sambil dengar lagu memang terbaik. Yang penting dapat hilang mengantuk .... Jom layan lagu lama ni ... Miss you like crazy - The Moffatts





I used to call you my girl
I used to call you my friend
I used to call you the love
The love that I never had


When I think of you
I don't know what to do
When will I see you again


[Chorus:]
I miss you like crazy
Even More than words can say
I miss you like crazy
Every minute of every day
Girl I'm so down when your love's not around
I miss you, miss you, miss you
I miss you like crazy


You are all that I want
You are all that I need
Can't you see how I feel
Can't you see that my pain's so real
When I think of you
I don't know what to do
When will I see you again


[Chorus]




Ya, Allah ... debar nya paper Anatomi .... Serius Lyna lemah subjek2 sains ni .... Permudahkan urusanku ya Allah ... Amin ya rabbal alamin ...




Ok, itu sahaja ... Lepas habis exam lah baru post macam2 ... TC readers !! :))





Kata Saya :: Luka walau sudah sembuh sepenuhnya, namun tetap akan tinggalkan parut ... :))

Hari ini seperti hari-hari biasa :))

SnowQueen | 11:23:00 AM | Friday, May 20, 2011 |
Assalamualaikum w.b.t




Baiklah hari ni aku rasa semua tak kena dan sangat tak kena ... Rasa nak menjerit sekuat hati aku .. Tapi apakan daya ... ni asrama bukan hutan belingkar nak sesuka hati menjerit ! Ya Allah besday girl ... chill plizz chill ... Biarlah orang tak ingat kita pun .. Janganlah down sampai macam ni .. Kau ada 3 paper lagi paham ... Bangkitttttt .... !!!!! Arghhhhhhhh ~~



Bukan aku tak cuba untuk jangan tewas dengan air mata ni .. Aku cuba dan sangat2 cuba sampai aku tak rasa ada kawan aku tau kot aku ada masalah ! Tapi hati aku sangat sakit dan teramat sakit ... Manusia ... manusia .. Bila tengan happy tengah bz tengah seronok2 tak pernah fikir orang lain yang seksa merana kat sini !! TYVM !!!!!



Italic
Sorry, birhday girl serius xde mood !! Hari ini tiada beza seperti hari-hari lain malah lebih dasyat berbanding hari lepas ... Haha ... Aku ada tiga paper lagi ... Mesti dan kena kuat !!!! :))



Apapun, terima kasih untuk semua yang wish ...
Terubat sikit luka ...eecehhh :PP
Semoga Allah merahmati kalian .... =D







Kata Saya :: Kadang-kadang orang cakap sayang kita banyak-banyak, tapi perbuatan dia jelas dan nyata jangan kata banyak , sikit pun tak ... :))

Jangan main pakai jer, ok!!

SnowQueen | 7:22:00 PM | Thursday, May 5, 2011 |
Assalamualaikum w.b.t



Mak aihhh.... nak buruk senang jer kan tapi kalau nak cantik.. Ha, sediakan lah dulu poket tebal-tebal.. masa lak kena lama berzaman... Huhuhuuu...



Muka Lyna burn yang boleh dikatakan teruk jugak lah baru ni... Dah dua minggu dah balik camping tapi tak pulih-pulih lagi.. Tak de lah cakap sebelum ni putih sepu macam minah Korea! Tapi tak lah seteruk neh... Sob sob sob =,((... Pada mulanya Lyna naik hairan jugak lah... Orang lain pergi jugak, muka balik tak de cacat cela pun... Kira boleh menang lagi lah kalau masuk pertandingan Miss World... Huhu....



Mula-mula Lyna ingat sebab satu kejadian ni... Di mana Lyna tertidur atas kanvas pas balik bawak peserta Jamboree pergi lawatan ke UITM ker pas memasak (tak ingat lah) ... Masa tu letih sangat.. Sampai tertidur nyenyak bermimpikan putera raja lah kan... Haha.... Sedar-sedar masyaAllah.... peluh tak payah cakap lah... muka ni ha ibarat sejengkal jer dari matahari.. Patutlah tinggal Lyna seorang jer kat atas kanvas tuh.. Yang lain dah cabut lari!!!!! Adoyaiii.... Mana tak hitam!! Merelakan diri berada di bawah cahaya matahari terik... Dalam area kul 2-3 petang tuh!! Tak panas mana lah kan.... terbakar jer... Huhuhuhuuuu.... =,=



Pas tu balik maktab habis semua orang yang terserempak, lalu lalang tegur kenape hitam.. kenapa burn.. kenapa gelap gelita... Ishhhh... serabut weyhhhh.... Hahahhaaa... Ada seorang rakan ni tanya Lyna... Lyna ada pakai apa-apa tak masa pergi kem tuh.. Lyna yang jujur neh jawab lah... Ada, sunblock banana boat... Siap bagitahu lagi tuh berapa SPF sunblock tuh! Haha... XD









Budak tu pun cakap lah... Sunblock ni ikut muka.. Ada orang pakai memang membantu sangat dan ada orang pakai lagi teruk burn dia..... Dan Lyna lah kan orang tuh!!!! Haishhhh~~ Menurut rakan itu lagi, muka burn disebabkan sunblock lagi payah nak pulih berbanding burn matahari tuh sendiri (maksudnya yang tak pakai apa2 lah)... Ha, amek kau.... sunblock tuh tak de lah harga seringgit dua kan... Beli mahal tapi makin memburukkan!!!! Moral of the story... nak beli tuh jangan main bedal jer... Ambil tahu latar belakang barang tu dulu..... Ni tak ecited sangat nak bayar kat cashier... Ishhh~~



Dan sekarang Lyna tengah bergiat aktif dalam mencerahkan semula muka neh... Hari-hari buat facial sendiri dalam bilik... Tak boleh blah laa kan... Hahahaa... Alhamdulillah, okay lah sikit banding mula-mula balik dari kem dulu :)))))







Ni lah hasilnya!!! Tak burn mana lah kan... gelap gelita sikit jer... =,=







Kata Saya :: Perempuan dan kecantikan tak dapat dipisahkan.... (bukan auta tapi fakta!!) :PP



Dan aku selesa begini......

SnowQueen | 5:03:00 PM | Tuesday, May 3, 2011 |
Assalamualaikum w.b.t




Sedih.... Ya, sedih bila tiba-tiba kita hilang tempat bercerita. Kalaulah sebelum ini dia lah tempat nak ceritakan macam-macam. Rasa 24 jam sehari suntuk apa yang kita lalui tuh nak cerita je dekat dia.. Tak fikir dah dia bosan ker tak dengar nak jugak cerita. Dia pun buat-buat dengar je pun kita dah rasa seronok sangat. Tapi bila tiba-tiba sudah tiada... rasa kehilangan... Emm, kehilangan.... 10.10 =D




Mood swing ker?? Oh, tidak kot... Lyna dah jadi iron woman sekarang.. Tak lut dah segala kecelaruan jiwa neh. Emosi stabil setiap masa.. *konon nye lah... :PP









Rindu yang sering bertandang... semakin aku cuba lari pada rindu itu semakin ia datang mengejar.... Cukup melemaskan........ Dengan itu, aku berserah pada takdirNya agar rindu itu sentiasa terlerai saat aku menghampiriNya. Dan aku selesa begini........ :)))))







Kata Saya :: Kuatnya ingatan kepada seseorang menandakan dekatnya orang itu di hati kita :))

"CONTEST PERASAN CANTIK!"

SnowQueen | 10:26:00 AM | Sunday, May 1, 2011 |
Assalamualaikum w.b.t



Eyh.. Perasan yer?? Bukan memang cantik ker??? Wakakakaa... *kidding... Ok lyna ditag oleh azwa untuk sertai contest ni... Siapa-siapa lagi yang berminat boleh klik dekat gambar bawah ni yup... Tapi, ingat ini bukanlah pertandingan ratu cantik pulak.. Siapa-siapa pun boleh join sebab cantik tu sebjektif, kan... Yang penting cantik luar, cantik dalam, cantik muka, cantik lagi perangai... :)))))









Ok lah Lyna tak tahu nak pertaruhkan gambar apa... Semua sama je.. Aksi dan gaya pun kaku macam tu lah... Haha... Lyna pilih gambar ni sebab Lyna suka sangat-sangat..... Tak tahulah sebab apa.. mungkin sebab kat pantai *kot...


























Perasan Tak??? Ingat comel sangat lah tu buat muka sedih2 macam tu... Orang lain tengok rasa nak bagi penyepak jer kan... Hahahhaa... Okay, ni dekat Terengganu... dan Lyna sangat2 suka ambil gambar dekat laut @ pantai... Feeling gituh!! :P




Baiklah, mahu tag insan-insan yang bukan perasan, tapi sememangnya cantik...



Ieyda Achieda



Wanny Hunny



Ain Kyoshi





Kata Saya :: Yang cantik itu belum tentu lagi sempurna..... :))

♥ Jalan Cinta ♥