Tolong, saya tak nak balik!!!Fullstop~

SnowQueen | 7:04:00 PM | Friday, March 18, 2011 |
Assamualaikum w.b.t




Erm... sebelum-sebelum ni pun Lyna setiap masa bila dah cuti tak nak balik IPG. Tapi, kali ni yg mega hyper tak nak... Sebabnya... Dalam banyak2 semester, semester ni lah paling dasyat tahap kemalasan Lyna nak buat esaimen!! Balik kalau x de esaimen tahan lah jugak. Best jugak boleh jumpa kawan-kawan. Tapi, ni balik dengan kerja bertimbun, nak menangis rasa =,(((( Dah la tu kakak2 yang rapat dengan Lyna bakal tinggalkan Lyna selama sebulan untuk praktikum!! Lyna suka sangat kawan dengan diorang. Bila Lyna sedih, mood swing ke.. Lyna mesti turun bawah pergi bilik diorang. Bagi Lyna bila dapat borak2, bergurau senda dengan diorang, masalah tadi boleh Lyna lupakan sementara. Sedihnya. Sunggug sedih. Hmm... tak nak balik. Huhuhuhuu... Apapun, Lyna doakan yang terbaik untuk praktikum mereka. Mereka semua berkaliber. Lyna tahu tu... Lyna yakin mereka dapat buat sehabis baik!!! =))))) InsyaAllah...




Lyna harap balik ni Lyna tabahlah dari segi mental dan fizikal. Kena kuat. Sikit je baru dugaan tu. Huhu.. Rumet Lyna pun dah kata nak teman Lyna stay up malam2 buat esaimen!! Love cik mot-mot banyak2 lah.. =))) Oh, lagi satu matlamat Lyna balik ni.. nak dapatkan semula berat badan Lyna sebelum cuti.. mwahahaa~ First time neh berat badan Lyna 46!! Dapat bawah 45 jadi lah.. Tak payah turun banyak2 pun tak pe.. He... :))




Dan lagi satu... Lyna pasti rindu... rindukan kesemua sumber kekuatan Lyna. Family.Friends.Pets.Him!!! Biar jasad kita terpisah jauh... Namun hati kita selalu dekat~~
♥ ♥ ♥








Inilah salah seorang senior yang akan pergi praktikum!! Dia sangat baik. Going miss her damn much!!!!





Kata saya ::
"Distance means so little when someone means so much".

11 Budak Pemurah Datang Komen:

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

saya pon tak mao balik!
esaimen sikit pon ta buat!

haha.

lyna jarang BW ae?
ta tggl jejak pon kt blog i

SnowQueen said...

same laa..
dop wat gak..he...


jarang gak k.et..
lau blog k.et rajin bace jerp..
suke follow kesah mr.E
heheheee =P

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

tipu ah kalo liena ta buat! haha


hehe. yela 2..wekkksss!

mr.e merajuk taw!

SnowQueen said...

siyes,jarang2 ngat..
lau buat pown sorang due je dlm satu mase...he..

nape die majok??ce cite ce cite =P

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

ta best ah cite kat sini!
haha...

nk pujuk die..fuhhh! susah! smpai msg cida tye tips! haha..

tgok la entry2 i. sume cite cane i na pujuk die.!

ahsfantasy24 said...

uhuk3..
ptutla se cam nk mai cni,
de gmba kte upeny :D

SnowQueen said...

k.et:: xpe balek mktb i korek rhsia u taw!!he3...xsabar ni nk taw =P



k.ayu:: smpan smpai sekarang taw...dn slamenyer.... ^^

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

haha. u kene story gak sal pertemuan swit u ngn ikhwan! :P

SnowQueen said...

huhu..bese2 jela sis..xde swit ngat ah...he3...jumpe sok k..rndu!!

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

ok! nnt kite share2! yawww!

SnowQueen said...

sudah pasti!! (^_~)

♥ Jalan Cinta ♥