Pura-pura tak nampak..haishh~

SnowQueen | 9:25:00 PM | Wednesday, March 23, 2011 |
Assalamualaikum w.b.t



Pura-pura tak nampak betul lah kerja yang bertimbun ni... Apa nak jadi daa... Bertindak!!! =))))) Sebenarnya, hari ni mood Lyna sepatutnya swing lah kan. Yela, terjatuh dalam harapan lah katakan... Tapi ni tak dari pagi senyum je kerjanya... Setiap hari Rabu mesti macam tu. Tiap-tiap minggu mesti Lyna tunggu hari Rabu... Rasa happy semacam jer... Haha (giler!!!)




Dah lah nak buat kerja.. Saja je nak curi2 masa post merepek2. Owh, esok hari jadi seorang kawan ni... Selamat hari jadi lah ye.. S***T Hahahaaa.... Tua dah kau!! 10.10 =D





Kata Saya :: Terima kasih hadiahkan senyuman ini =)))))

4 Budak Pemurah Datang Komen:

wAnIEy HuNNy said...

hai~ nape dgn ari rabu??? hee...

SnowQueen said...

sebab hari rabu hari yg ceria
he3 =)))))

nisahairuddin said...

haaa..tau sape bt liena senyum tue...
semoga bahagia...jgn sedey2 ag

SnowQueen said...

err...nisa sala org ni..

pape pun thanx yunk ^^

♥ Jalan Cinta ♥