Contest Collage Kesayanganku

SnowQueen | 10:02:00 AM | Tuesday, February 1, 2011 |


Assalamualaikum w
.b.t








okay, untuk contest kali ni..
rumet Lyna sendiri yang tag Lyna
hik!


"Contest College Kesayanganku"
yang disediakan oleh cik Miela Tahril (:
bagi kawan2 yang berminat join contest ini
boleh klik kat banner kat side bar ni yer...



contest kali ni Lyna letak gambar family Lyna, kesayangan Lyna, dan kawan2
Lyna nak masukkan ramai lagi sebenarnya..nak masukkan kawan2 sekolah dulu
tapi... tak muat dah..huhu..next contest k..he... di bawah ini hasil titik peluh Lyna..hik2!














Tiga tonggak utama dalam kehidupan Lyna
::Family:: ::Love:: ::Friends::


Bergambar dengan Lyna di bawah payung tu...baby mok Lyna
yang menjadi sumber kekuatan Lyna
sentiasa sokong Lyna...sentiasa ada ketika Lyna rasa jatuh!
u can stand under my umbrella..ella..ella..ey..ey... (haha!)


gambar empat orang tu... semestinya family Lyna ♥
ibarat nadi Lyna...
tak ramai pun.. ada abah, ada mak, ada seorang kakak jer..
tapi, apa pun..tanpa mereka siapalah Lyna
yang menjadi sumber ketenangan, sumber rujukan, sumber kewangan, sumber motivasi... macam2 sumber lagi lah... he...
terima kasih banyak2... adik sayang semua =))))))


dan gambar di bawah sekali tu...
kawan2 Lyna kat IPGM Kampus Tengku Ampuan Afzan
masa ini jamuan akhir semester
seronok sangat!!
mereka pula menjadi inspirasi Lyna
bakat2 mereka Lyna nak contohi
kagum sangat2 degan kebolehan mereka
semoga kita semua sukses yer kawan2 =D


Dan...
merekalah...
yang ilhamkan bahagia!!

♥ ♥ ♥



Lyna mahu tag 3 orang kawan untuk join ini contest..he...
cuti2 ni banyak masa kan..
layan lah korunk contest ni yer =P





Kata Saya :: Mereka merupakan pendayung yang menggerakkan sampan menuju pulau cita (:



3 Budak Pemurah Datang Komen:

WaNnY said...

weh, amek award lam blog aku! :D

Miela Tahril said...

hai dear, tengs ye sudi join contest miela...g0od luck tau...terharu baca penghargaan2 kamu nih bt mereka yg ilhamkan bahagia. :)

SnowQueen said...

wanny>>hik!tq dear (:

miela>>most welcome..contest yg bes harus dijoin =P

♥ Jalan Cinta ♥