My baby is you ♥

SnowQueen | 11:31:00 PM | Friday, February 18, 2011 |

Assalamualaikum w.b.t



Abah Lyna bagi Lyna kereta Wira masa Lyna sem 2 *kot... Tak berapa ingat dah bila. Disebabkan tempat belajar Lyna dekat je dengan rumah dalam sejam macam tu, jadi abah sudah arif lagi maklum semestinya Lyna nak balik tiap-tiap minggu!! Hahaaa... Abah Lyna kerja lain daerah. Abah tak nak susahkan mak anta jemput Lyna kan.. Jadi, dia belikan lah Lyna kereta ini.. second hand je... Okay sangat dah bagi seorang pelajar. Alhamdulillah.. Terima kasih abah!! ♥



Mula-mula kan.. Lyna tak berminat langsung nak hias kereta Lyna ni. Masa tu bagi Lyna kalau kereta baru fresh lagi barulah seronok nak hias, habis duit beli macam-macam. Tapi, sejak berlakunya satu peristiwa itu, Lyna tiba-tiba berminat nak hias kereta. Hik! Yang untungnya Lyna guna hadiah kawan-kawan sebagai penghias kereta Lyna. Tadi pun Lyna sempat pasang stiker dekat kereta Lyna. Apa lagi nama Snowqueen lah... Dah macam identiti dah kan. Yela, ada tu kawan satu tempat belajar lebih kenal Lyna dengan nama snowqueen daripada nama sebenar.. he.... Macam-macam =P




Jom tengok baby Lyna ni....



























Ni lah stiker yang Lyna cakap tu (snowqueen)...he.. okay, ada empat pelekat dekat cermin tu kan... Yang pertama (bawah sekali) ofkos lah road tax kan.. atas tu pulak konvokesyen UM kakak, dan paling atas sekali tu stiker tempat Lyna belajar. Stiker belah kiri cermin pulak stiker McD. Kalau McD ni sapa lah lagi bagi kalau bukan Muhammad Ikhwan.. euwww~








Si makhluk asing cj7 ni kawan Lyna bagi, Amin Asyraf... Masa besday ke-17 *kot... Pun x ingat da... Sekarang dia pelajar oversea.. Best student lah katakan! Harap-harap balik Malaysia nanti dapat bear koala ke kangaroo ke pulak kan.. hahahaa XD... Al-Quran pulak mak Lyna bagi. Lyna jadikan sebagai pendinding semasa memandu. Yang bekas kecil tu dapat masa pergi kenduri kawen.. Boleh jugak letak gula-gula, senang nak makan tyme ngantuk memandu..he.. dan spek tu Lyna beli dekat KL. Masa tu gatal berjalan padahal sakit mata!!.. Dah kena beli spek kan.. hik!









Lyna baru hias sikit jela.. Letak mana yang ada je.. Banyak2 pun serabut pulak nanti kan.. Nanti nak cari potpuri lovely lace pulak.. heee (:
Ada dua tag kan.. Satu tu masa Lyna jadi ajk makanan konvokesyen tempat Lyna belajar. Satu tu lagi pulak masa Lyna kerja The Store cuti sem lepas.







Koala ni Lyna baru dapat cuti sem lepas. Kawan Lyna belajar dekat Adelaid balik cuti semester.. Lyna suka sangat walaupun Lyna berharap dapat key chain koala yang gebu tu..huhu..tapi, ni pun tetap Lyna suka (:

Kalau nampak dalam cermin tu kan.. ada kusyen untuk leher minnie mause kan.. ha tu pun Muhammad Ikhwan bagi.. Ada ke patut warna pink.. x sesuai langsung dengan kereta Lyna warna hijau tu.. Haha! Lyna suka jugak lah..he...








Kucing ni pulak musuh Lyna bagi...err..tidak lah..dia tetap kawan Lyna..zaman sekolah yang tidak matang kan..haha... Dia beli masa rombongan asrama ke Sarawak kot.. Walaupun dia salah faham dengan Lyna, tapi Lyna tetap hargai pemberian dia... (hadiah ni dia bagi masa kami sekelas f1,f2. Salah faham berlaku masa kami f4&f5).
Ce teka ce teka sapa girl ini.. ngeh3










Pooh belakang ni semua kawan-kawan bagi.. Tapi ampun, maaf Lyna tak boleh recall siapa bagi sebab dekat pembalut tak de tulis pun.. Maklumlah ada tu yang Lyna dah simpan dari form 1 lagi!! Asyik terjatuh jer pooh ni sebab pelekat dia tu dah lama sangat..haha! Bunga hijau tu pulak Lyna rembat mak punya... Mak bising mulanya tapi bagi jugak kan.. Sayang mak! he...








Ha... ni pemusnah terhebat kereta Lyna.. Stelly namanya! Sebaik aq sayang kau owh~ lau tak memang nahas lah.. suka sangat kotorkan kereta.. Sabar jela (:









And the last one... the owner of this car...
Saya sayang PERWIRA saya!!!
Maaflah gambar ni gelap.. Amek time maghrib dala..he... Nanti ada rezeki Lyna nak tukar seat kulit n kasi tinted sikit... Baru cool.. Ahaksss~








Kata Saya:: Hargailah sesuatu yang banyak memberikan jasa kepada kita ♥

13 Budak Pemurah Datang Komen:

Diya Edhayaa said...

comey dowh snowqueen iteww~

SnowQueen said...

tu ah..
hrge pun leh thn weii
xmhl mane
hik!

.:paeen:. said...

suke sticker snowqueen tuu....hehe

nsWai said...

keychain gebu yg mana wei? haha. sorry2. nanti aku belikan lg ek :P

Nizam said...

wah kete awk kiut sgt!!! ahahah
pinjam boley???

SnowQueen said...

paen:: hik! ti moh nek kete akak jom... (:

y:: weiii ko ade blog???xtaw pown =,((

nizam:: Hik! tq2 (:

nsWai said...

haha. dah lama ada. tapi tak aktif.
ni pun baru berjinak :P

mien eaststar said...

waahhh.....boleh msuk autoshow kete nim cg naaa...hehehehhee

SnowQueen said...

y:: aq da follow ko da...hik! aq suke ah koala ko bg tuh..thanx ouh =D


mien:: hehee..tunggu itik lah pg saloon... kalah ar perwira pas neh..hik!

nsWai said...

alhamdulillah ko suka :D

nnti nak balik next year kena buat pengumuman. supaya org blh buat wish list nak apa. ni pun kena marah dgn cikgu zul sbb x beritahu nak balik. haha

SnowQueen said...

hehe..
tu ah..
nk gak tempah pape
don worry, i byr punyer
hik!

jage diri taw y..
kitorang free nnt dtg mlawat ko kt sane keyh.. haha!

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

pewiit!

SnowQueen said...

k.et:: sok nek yer..perwira da encem ket an..haah

♥ Jalan Cinta ♥