letih.lesu.lenguh..(3L) haha!

SnowQueen | 3:02:00 PM | Wednesday, January 19, 2011 |


Assalamualaikum w.b.t


aiyak!
sem ini banyak letih lah
banyak kerja
banyak kerahan tenaga
banyak urat saraf berpintal2
banyak menampung bag yang sarat
banyak mengendong barang yang berat
banyak segalanya lah...

hik3


tapi, nak berjaya macam tu lah kan
tak susah, bukan namanya pelajar lah kan..
heheee (:


haish~
Lyna tak sabar nak cuti raya cina ni
cina pun x ecited macam Lyna
Lyna mahu pergi jenjalan lah..
mahu rehatkan diri sebentar
sebelum ni, sem2 Lyna x bz macam sem ni
kira macam kejutan lektrik..bukan2..kejutan budaya lah senang cerita!
he~

kalau dapat pergi pantai pun best!!
Lyna pun penggemar laut..
rasanya bukan Lyna je kan
readers pun mesti suka jugak kan
jarang sangat lah orang x suka laut ni...
kan..kan...hehehee

Lyna suka laut sangat2..
tapi balik2 Lyna pergi laut yang sama jer
x berkembang langsung...hehe..
nak buat macam mana...
x berkesempatan lagi..
harap2 satu masa nanti
adalah yang sudi teman Lyna
pergi banyak lagi pantai2 lain
(^_~)


ni antara laut Lyna pernah pergi
♥ ♥ ♥




Teluk Cempedak... TC lah pantai yg paling kerap Lyna kunjungi.. nama pun orang Pahang kan..he3



ini pulak kat Melaka..tapi, Lyna lupa lah nama tempat ni..hu3...



Melaka again... kat pantai kami memang suka posing macam neh..dah jadi trade mark dah...ngee~






ini pulak dekat pangkor...trip yang besssss sangat2.. malangnya, Lyna sakit mata tyme neh..hukhukhuk -_-



pangkor lagi...atas feri da...



ni zaman Lyna sekolah lagi... kat terengganu..jugak lupa nama laut ni... kena tanya cieda ngan dek moen lah..mesti diorang tau =P


oh, ya...
sabtu ni Lyna pergi kuantan
nak jumpa abg ipar Lyna
baru balik dari Lubnan atas urusan kerja
harap2 Lyna berkesempatan lah pergi pantai sabtu ni
x sabarnya...
=)))))))))

kamu!!!
jangan lupa pakai lengkap warna coklat yer..
heheheeee




Kata Saya :: Laut mana yang tidak pernah bergelora..... ♥

10 Budak Pemurah Datang Komen:

Diya Edhayaa said...

pewwit.. mcm kt obersi jep yg kt pangkor tuh..cayalah!

SnowQueen said...

pgkor mmg cntik pun kura...seswai laa kalo ko nk hnymoon dlm ngare..hahahaaa XD

nisahairuddin said...

amboi..
nak baju sepasang nmpak..
date je ea..
ish2...
:P

mien eaststar said...

sy shuke LAUT !!! hahaha
mcm pelik jer dgr....

SnowQueen said...

nisa> tu gmba lame2 laa

mien>lame dh suka nye la...dr kecik lg..xperpeluang pg slalu jep

ijat_asni said...

salam 1blog (boleh camtu ?)

meh la datang menjenguk blog ijat
http://ijatasni.blogspot.com

^________^

hee~
nice to meet u ^^

aleen aiden said...

hee.da lame xjenjln kat tc...

SnowQueen said...

ijat..bereh ^^

aleen>>hik2...jum pg (:

Ieyda Achieda said...

sgt suke tgok kamu berdua ! sweet !

SnowQueen said...

tq k.cieda (:

♥ Jalan Cinta ♥