CONTEST AJAATYNE :: besday someone spesel

SnowQueen | 7:04:00 PM | Monday, January 24, 2011 |


Assalamualaikum w.b.t


Hari ni x tahu nak post apa
bukak page k.aja tengok ada contest yang kiut miut ni
Lyna pun apa lagi join jela
he....






kalau pasal kad ni..
Lyna ikut mood jer
banyak masa, gatal tangan nak gunting menampal ni...
Lyna buatlah sendiri..
kalau penyakit M tu banyakkkk sangat
apa lagi, hidup enjin kereta pergi je kedai
senang cerita
ha3


okay..
untuk contest ni
Lyna wat ucapan untuk baby mok Lyna lah
senang, sebab gambar pun ada nak upload..he3


pasal ucapan pulak...
Lyna ni main belasah jer nak cakap apa
kadang2 tu ayat setiap tahun sama je bunyi
yang penting nama pun hari bahagia kan...
ucapan pun mesti lah kena flower2 sikit..
heheheee (^_~)


ok, dear...
walaupun besday kamu lambat lagi
tapi terimalah ucapan yang terlebih awal sikit ni...
haha!



" Kalau kte diberi peluang..
kte ingin kenal abg 100 juta tahun lebih awal
tapi, mana mungkin ada 100 juta tahun itu...
kalau kte diberi pilihan
kte mahu hidup dgn abg 100 juta tahun lagi
tapi, mana mungkin kte dapat hidup untuk selama itu
jadi...
kalau boleh
kita mahu cipta kenangan dengan abg
seolah-olah sudah bersama untuk 100 juta lamanya itu"

doaku.harapanku.tekadku...


"SELAMAT HARI JADI ABANG
ALLAH SELAMATKAN KAMU "



I never know what the future brings
But I know that this much is true
We'll make it through n I hope
U are the one I share my life with
And I wish that u could be the one I die with
And I pray that you're the one I build my home with
I hope I love U all my life...



ha...
macam tu lah lebih kurang ucapannya
dan di bawah ini pulak
gambar kad besday pada tahun lepas utk si die





simple n swit





habis keripuk dah tudung.. @pekeliling..nak balik dah...huhu



kat sini nak tag 3 org kawan
korunk join laa yer contest ni
(:





Kata saya :: Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata badan binasa


5 Budak Pemurah Datang Komen:

NURUL HIDAYAH said...

wow...great lah ayat kamu dik..heeee... :)

WaNnY said...

uit, aku tag ko join contest! join tau :)

SnowQueen said...

kak dayah>>ayt flower2 ley laa sis..he3 =P

wanny>>k2..ti aq da free aq join k

♥ ajaa tyne ♥ said...

thanks dear.
join this contest.
=)

SnowQueen said...

k.aja>>xdop hal laa..hik3 ^^

♥ Jalan Cinta ♥